Waldorfská škola v Bratislave

Prekvapenia počas veľkonočnej besiedky a bazáru s fotkami.

Autor: , 30.4.2014

Každoročne zažívame prekvapenia pri príprave a samotnej realizácii besiedok a bazárov.

Tohto roku bolo najväčším prekvapením pódium, ktoré pribudlo do telocvične a čarovným spôsobom vytvorilo z tohto priestoru divadlo. Spočiatku sme dlho čakali kým sa začne a tým, že kapacita telocvične je malá a záujem veľký, bola to pre obecenstvo výzva.

No príchod a najmä úvodné slová pána učiteľa Michala nás už naladili a besiedka sa úspešne začala. Vystúpenia boli tvorivé, divadelné ambície našich žiakov a učiteľov našli svoje miesto a na pódiu sa pekne vynímali. Každá trieda pripravila niečo zaujímavé. Videli sme príbehy o stvorení sveta, balady, severské ságy, predstavilo sa nám malé žabiatko, ale aj sliepočka, čo zniesla zlaté vajíčko. Druháci predviedli pôvodné dramatické pásmo a ôsmaci krátku pozvánku na svoje divadelné vystúpenie. Zlatým klincom bolo siedmacké bubenícke vystúpenie sprevádzané hrou na klavír, husle a klarinet. Záverečný potlesk bol určite zaslúžený.

Bazár prekvapil voľnou spodnou chodbou. Tohtoroční šiestacki rodičia dokázali zorganizovať všetok predaj a aj dielničky na hornom poschodí. Vonku voňala kapustnica a v eurytmickej miestnosti koláčiky a čerstvé ovocno-zeleninové šťavy. 

Ďakujeme srdečne za organizáciu a skvelé zvládnutie tejto soboty, bolo to príjemné spoločenské podujatie pre všetkých.

Mira Heribanová

Fotogaléria

comments powered by Disqus