Waldorfská škola v Bratislave

4. deň štrajku

Autor: Waldorfská škola, 28.1.2016

Dnes sa naši učitelia zapojili do akcie upratovania pred Úradom vlády s metlami, aby vymietli všetky nečistoty zo školstva.

V poobedňajších hodinách sme spolu s členmi Finančnej rady diskutovali o neľahkej finančnej situácii našich učiteľov.  Záleží nám na posilnení finančných zdrojov od štátu, aby sa bremeno chýbajúcich financií  nemuselo prenášať na našich rodičov.  

Zajtra sa v doobedňajších hodinách zúčastníme pochodu na Devín. Na poobedňajšie hodiny sme zvolali stretnutie našich absolventov a najstarších žiakov na diskusiu k téme štrajku: Kto je dobrý učiteľ?

Radi by sme Vás pozvali zajtra o 17.00 v jedálni školy na rodičovsko-učiteľské stretnutie, aby sme spoločne prediskutovali ďalší postup na budúci týždeň. 

Zároveň Vás pozývame na Živú reťaz učiteľov, rodičov a detí v pondelok o 15.30, ktorá sa bude konať v mestách po celom Slovensku. 

Pred 2 dňami vznikla Iniciatíva bratislavských rodičov, ktorá pôsobí nezávisle na Iniciatíve slovenských učiteľov. Nájdete ju na FB, kde sa začala organizovať s výzvou vzniku obdobných iniciatív v ďalších mestách. 

https://www.facebook.com/groups/431601207039741/

Vážime si vašu doterajšiu podporu a tešíme sa na stretnutie s vami.


comments powered by Disqus