Waldorfská škola v Bratislave

Prechádzame na nový systém administrácie platieb Edupage

Autor: Lucia Kučeráková, učiteľ, 26.8.2016

Milí rodičia,

aktuálne Súkromná základná škola waldorfská prechádza na nový centrálny komunikačný systém Edupage. Snažíme sa Vám čo najviac uľahčiť komunikáciu so školou a rovnako i nájsť spôsob ako efektívne poskytovať informácie pre Vás. Ako budete mať možnosť vidieť, systém je plne integrovaný so školským prostredím a ponúka množstvo nástrojov pre efektívnu komunikáciu. Od začiatku školského roka 2016/17 pre Vás spúšťame 2 funkcionality. Prvou je administrácia platieb a druhou je administrácia stravovania – odhlasovanie, prihlasovanie stravy, možnosť kedykoľvek nahliadnuť v akom stave sa platby nachádzajú.

Prosíme Vás o pozorné prečítanie nasledovných riadkov.

Pre každé dieťa, ktoré navštevuje našu školu, je vytvorený jeden individuálny účet v Edupage systéme. Každý rodič bude mať možnosť kedykoľvek nahliadnuť cez tento účet do systému, v akom stave sa jeho platby nachádzajú.

Do systému sa dostanete cez našu webstránku,kde hneď v úvode nájdete napravo pod článkami nasledovný symbolVnorený obrázok 1, alebo kliknutím sem.

Systém je možné spravovať cez internet i cez mobilnú aplikáciu.

Všetky dôležité informácie sme Vám zaslali e-mailom a rovnako ich nájdete i tu.

Pre tých z Vás, ktorí nemáte prístup k internetu sme zabezpečili zariadenie na spravovanie priamo v škole.

V priebehu nasledujúcich dní Vám bude na kontaktnú e-mailovú adresu, ktorú ste nahlásili škole, doručené: prihlasovacie meno, heslo. Variabilný symbol nájdete uvedený na zmluve o štúdiu, ako aj na platobnom výmere. Prosíme, starostlivo si tieto údaje uschovajte. Odporúčame skontrolovať i spam. V prípade, že Vám e-mail nebude doručený do stredy, t. j. 31. 8. 2016, prosíme zašlite e-mail na: admin@iwaldorf.sk


Pri platbách vždy uvádzajte variabilný symbol, predídete tak nepríjemnostiam.  Systém bez variabilného symbolu nebude vedieť platby identifikovať, tým pádom Vám platba nebude pripísaná.

Každé dieťa má jeden variabilný symbol, hoci platby zasielate na dva účty.

PLATBY ZA ŠKOLNÉ A KLUB

Číslo účtu sa oproti minulému školskému roku nemení. Platby zasielajte na:

Názov: Súkromná základná škola waldorfská

Adresa: Vihorlatská 10, 831 04 Bratislava

IČO: 36069833

DIČ: 2021593717

IBAN: SK0383300000002400055034

BIC: FIOZSKBAXXX

PLATBY ZA STRAVU

Číslo účtu sa od minulého školského roka zmenilo. Platby zasielajte na:

SK1511000000002940027069

Veríme, že prechod na nový systém bude prebiehať hladko, zároveň Vás prosíme o trpezlivosť v prípade nejakých problémov v počiatočných fázach fungovania. Budeme sa ich snažiť operatívne vyriešiť.

Tím waldorfskej školy

comments powered by Disqus